Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
kommunikacio-facebook-kommunikacio

Facebook kommunikáció

Szeretnéd, ha céged Facebook oldalán folyamatosan növekedne a kedvelők száma? Tudod, hogy ennek titka a folyamatos kommunikáció, de nincsen rá időd? Viszont azt sem szeretnéd, hogy hozzá nem értő kezekbe kerüljön, hiszen a legtöbb ügyfeled éppen ezen a felületen találkozik Veled először. Itt az ideje a delegálásnak!

120 000 Ft +Áfa

Kategória:

Termékleírás

Ha teljesen ki akarod szervezni Facebook kommunikációdat és mindezt úgy, hogy a cégedről és az iparágadról szóló releváns tartalom kerüljön a faladra, ne pedig cicás és kisgyerekes posztok, ami a legtöbb konkurensed oldalán időről időre feltűnik, akkor a Facebook kommunikáció szolgáltatásunk tökéletes választás számodra.

A csomag tartalmaz napi 1 posztot (igen, hétvégén is, hiszen ilyenkor is kiemelkedő elérésekről tudunk eddigi tapasztalataink alapján beszámolni) és folyamatos kommunikációt az ügyfeleiddel. Kommentelünk és válaszolunk az üzeneteinkre, hogy megtapasztalhassák, egy valóban hiteles, ügyfélközpontú céggel van dolga. Mindemellett Facebook hirdetési stratégiát is kínálunk vállalkozásod számára, ami azt jelenti, hogy a legsikeresebb posztot pluszban ‘boostoljuk’, vagyis hirdetéssel kiemeljük, hogy a célközönség még több tagját érje el.

Minél hamarabb bólintasz rá, annál hamarabb kezd el növekedni a kedvelőid száma. Vigyázz, függőséget okozhat! 🙂

Mit tartalmaz a Facebook kommunikáció?

  • Üzleti Facebook oldal létrehozása
  • Névjegy adatok beállítása
  • Profil- és borítókép készítése
  • Napi 1 poszt írása
  • Aktivitás (üzenetek, kommentek) folyamatos figyelése és megválaszolása
  • Boostolási stratégia

Mit nem tartalmaz a Facebook kommunikáció?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne. Épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem tartalmazza a hirdetés (boostolás) költségét, viszont javaslatot teszünk rá, hogy mikor és melyik poszt kiemelésére fordíts összeget.

Kapcsolódó referenciák

Topwheels.hr, .si, .co

Topwheels.hr, .si, .co
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba