Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
kommunikacio-facebook-oldal

Facebook oldal létrehozása

Amelyik céget nem találod meg a Google első oldalán és nincs fent Facebook-on, az a cég a vásárló szemében nem létezik. Kegyetlenül hangzik, de igaz. Ha még nincs Facebook oldalad, akkor itt az idő. Kezdj rögtön egy professzionális és hiteles üzleti Facebook-kal.

30 000 Ft +Áfa

Kategória: Címke:

Termékleírás

A vásárló a döntés meghozatala előtt információt gyűjt. Kutat, keres, mérlegel. A Facebook oldalad pedig az egyik kulcselem, ami alapján megismer Téged és a vállalkozásodat. Ennek köszönhetően, amikor következő alkalommal találkozik hirdetéseddel, hírleveleddel vagy a termékeddel, már meglesz az ‘aha-élmény’ és a tudatalattija automatikusan azt közvetíti felé: ,,igen, ezt a céged már ismerem, szimpatikusak voltak.”

Mit tartalmaz a Facebook oldal létrehozása?

  • Üzleti Facebook oldal létrehozása
  • Névjegy adatok beállítása
  • Profil- és borítókép készítése

Mit nem tartalmaz a Facebook oldal létrehozása?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne. Épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem tartalmazza a Facebook kommunikációt, vagyis nem posztolunk a céged nevében. (Viszont van erre lehetőség a Facebook posztolás, illetve Facebook kommunikáció csomagunkban.)

Kapcsolódó referenciák

Topwheels.hr, .si, .co

Topwheels.hr, .si, .co
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba