Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
kommunikacio-posztolas

Facebook posztolás

Tisztában vagy vele, hogy egy aktív céges Facebook oldalnak mekkora jelentősége van az üzleti életben, viszont a munkanap végére már se időd, se kedved nem jut rá? Ha ránk bízod a feladatot, ígérjük, hogy gyorsan kisimulnak a ráncaid és több energiád marad a saját szakmádra!

80 000 Ft +Áfa

Kategória: Címke:

Termékleírás

A Facebook posztolás egy külön művészet, hiszen keverni kell az érdekeset az informatívval, a szakmait a viccessel, és mindig ügyelni kell rá, hogy ne ess át a ló képzeletbeli túloldalára. Az pedig külön szakma – a miénk -, hogy a Facebook bejegyzések még plusz forgalmat is generáljanak.

Facebook posztolás csomagunk részeként biztos lehetsz benne, hogy a szerződéskötés napjától kezdve, egy aktív Facebook oldal büszke tulajdonosa leszel, napi 1 bejegyzéssel, profi profil- és borítóképpel és saját boostolási stratégiával.

Mit tartalmaz a Facebook posztolás?

  • Üzleti Facebook oldal létrehozása
  • Névjegy adatok beállítása
  • Profil- és borítókép készítése
  • Napi 1 poszt írása
  • Boostolási stratégia

Mit nem tartalmaz a Facebook posztolás?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne. Épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem tartalmazza a Facebook oldal folyamatos figyelését, vagyis nem válaszolunk a cég nevében kommentekre és üzenetekre, viszont Facebook kommunikáció csomagunk ezt is tartalmazza, ha igényt tartasz rá.
  • Nem tartalmazza a hirdetés költségét, viszont javaslatot teszünk rá, hogy mikor és melyik poszt kiemelésére fordíts összeget.

Kapcsolódó referenciák

Topwheels.hr, .si, .co

Topwheels.hr, .si, .co
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba