Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
Honlap auditálás

Honlap auditálás

Bosszant, hogy hiába fektettél pénzt és energiát weboldaladba, egyszerűen nem hozza a várt eredményt? Erre a problémára tökéletes megoldás a Honlap auditálás, melynek során elemezzük jelenlegi honlapodat és rámutatunk értékesítési csatornád elakadási pontjaira.

40 000 Ft +Áfa

Kategória: Címke:

Termékleírás

Cégednek van egy kész honlapja, a látogatók száma viszont – diplomatikusan fogalmazva – erősen stagnál? Magyarul, Rajtad és a munkatársaidon kívül senki sem látogatja? Bosszant, hogy hiába fektettél bele pénzt és energiát, egyszerűen nem hozza a várt eredményt? Erre a problémára tökéletes megoldás a Honlap auditálás, melynek során elemezzük jelenlegi honlapodat és rámutatunk értékesítési csatornád elakadási pontjaira.

Átfogó értékelésünket egy 10-15 oldalas tanulmányban összegezzük, ami rávilágít a jelenlegi weboldal hiányosságaira és javaslatokat tesz annak megváltoztatására. Amennyiben úgy értékeled, hogy szükséged van a segítségünkre a magvalósítás során is, örömmel vetjük be szakértelmünket sikered érdekében.

Mit tartalmaz a Honlap auditálás?

  • Aktuális internethasználati trendek
  • Célok meghatározás
  • Jelenlegi honlapunk elemzése
  • Látogató csatorna felállítása
  • Főbb információs elemek elhelyezése
  • Marketing elemek elhelyezése

Mit nem tartalmaz a Honlap auditálás?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne, épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem javítjuk ki a hibákat, hiányosságokat, csak felhívjuk rá a figyelmedet.
  • Nem írjuk át a szövegeket, viszont elemezzük az információs és marketing elemek elhelyezését.
  • Nem tervezzük meg új weboldaladat a szolgáltatás keretein belül, de szívesen továbblépünk Veled a következő szintre egy komolyabb együttműködés során.

Kapcsolódó referenciák

Metodic.hu

Metodic.hu
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba