Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
kreativ-kreativ-brainstorming

Kreatív Brainstorming

A Kreatív brainstorming ügyfeleink kedvenc szolgáltatása. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik vállalkozásukban megakadtak, és új lendületre, új ötletekre, egyszóval vérfrissítésre van szükségük.

35 000 Ft +Áfa

Kategória: Címke:

Termékleírás

A Kreatív brainstorming során együtt gondolkodunk Veled arról, hogyan lehet az üzletedet a csúcsra vinni. Két órán keresztül csak a Te projektedről lesz szó, különféle stratégiákkal, kreatív ötletekkel és koncepciókkal árasztunk majd el, csak győzd követni 🙂 A Kreatív brainstorming olyan, mint egy coaching, csak ez itt nem Rólad, hanem a vállalkozásod boldogulásáról szól.

Mit tartalmaz a Kreatív brainstorming?

A brainstormingon készült jegyzetet elküldjük neked emailen
Kiemeljük, mik a legátütőbb és legéletképesebb ötletek
Javaslatot teszünk kampány koncepcióra is

Mit nem tartalmaz a Kreatív brainstorming?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne, épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem fogunk márkanevet, vagy szlogent alkotni két óra alatt
  • Nem tudunk minden kérdésre azonnal választ adni

 

Amennyiben a Kreatív brainstorming végén 150.000 Ft + Áfa vagy nagyobb értékben rendelsz tőlünk szolgáltatást, akkor a Kreatív brainstorming árát beleszámítjuk a Megrendelés első részletébe.

 

Várunk csapatunkkal irodánkban, kattints, és foglalj időpontot!

Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba