Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
Márkanév alkotás

Márkanév alkotás

Márkanevedben fókuszálódik a céged által közvetített érték, vállalkozásod esszenciája. Ezzel a szóval ajánlanak tovább ügyfeleid és erre a kifejezésre keresnek rá a Google-ban, ha Téged akarnak elérni. Ez alapján pozicionálják cégedet, termékedet, szolgáltatásodat vásárlóid. Még mindig kétséges, hogy megalkotásánál jól jönne a szakmai segítség?

70 000 Ft +Áfa

Termékleírás

Márkanév alkotása igazi kihívás a marketing szakemberek részére, hiszen egyetlen szóban vagy kifejezésben kell összesűríteni a termék vagy szolgáltatás előnyeit, tulajdonságait, egyediségét és imázsát. Amikor a célközönséged egy tagja először meghallja, éreznie kell, hogy ez Neki szól, a márkanév mögött lévő termék meg fogja oldani problémáját, szebbé teszi az életét.

Éppen ezért, ha komolyan elkötelezted magad amellett, hogy megtaláld a legjobbat, egy összetett folyamaton fogunk végigvezetni. Kezdve az eredeti elképzelésed, céljaid megismerésével, folytatva a sort kreatív ötleteléssel, brainstorminggal, egészen addig, amíg fel nem kiáltasz: ,,Ez az! Hihetetlenek vagytok srácok, pontosan erre gondoltam!” (Ok, ehhez az utolsó mondathoz nem ragaszkodunk, megelégedünk azzal, ha a terméked, szolgáltatásod kimagasló eredményt ér el a piacon.)

Mit tartalmaz a Márkanév alkotás?

  • Elképzelésed, céljaid megismerése
  • Brainstorming, amikor az összes lehetőséget és ötletet összegyűjtük
  • Mindmap készítése a termék tulajdonságairól
  • Név scoring, melynek során “megversenyeztetjük” az összes lehetséges opciót
  • 5 konkrét márkanév verzió prezentálása

Mit nem tartalmaz a Márkanév alkotás?

  • Nem tartalmaz végtelen változatú lehetőséget, de biztosíthatlak, hogy abban az 5 darabban meg fogod találni az igazit.
  • Nem tartalmaz szlogen írást, de szívesen segítünk abban is, ha szükségét érzed.

Kapcsolódó referenciák

Motibro.com

Motibro.com

Topwheels.hr, .si, .co

Topwheels.hr, .si, .co
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba