[contact-form-7 404 "Not Found"] Bezárás
Márkanév alkotás

Márkanév alkotás

Márkanevedben fókuszálódik a céged által közvetített érték, vállalkozásod esszenciája. Ezzel a szóval ajánlanak tovább ügyfeleid és erre a kifejezésre keresnek rá a Google-ban, ha Téged akarnak elérni. Ez alapján pozicionálják cégedet, termékedet, szolgáltatásodat vásárlóid. Még mindig kétséges, hogy megalkotásánál jól jönne a szakmai segítség?

200 000 Ft +Áfa

Termékleírás

Márkanév alkotása igazi kihívás a marketing szakemberek részére, hiszen egyetlen szóban vagy kifejezésben kell összesűríteni a termék vagy szolgáltatás előnyeit, tulajdonságait, egyediségét és imázsát. Amikor a célközönséged egy tagja először meghallja, éreznie kell, hogy ez Neki szól, a márkanév mögött lévő termék meg fogja oldani problémáját, szebbé teszi az életét.

Éppen ezért, ha komolyan elkötelezted magad amellett, hogy megtaláld a legjobbat, egy összetett folyamaton fogunk végigvezetni. Kezdve az eredeti elképzelésed, céljaid megismerésével, folytatva a sort kreatív ötleteléssel, brainstorminggal, egészen addig, amíg fel nem kiáltasz: ,,Ez az! Hihetetlenek vagytok srácok, pontosan erre gondoltam!” (Ok, ehhez az utolsó mondathoz nem ragaszkodunk, megelégedünk azzal, ha a terméked, szolgáltatásod kimagasló eredményt ér el a piacon.)

Mit tartalmaz a Márkanév alkotás?

  • Elképzelésed, céljaid megismerése
  • Brainstorming, amikor az összes lehetőséget és ötletet összegyűjtük
  • Mindmap készítése a termék tulajdonságairól
  • Név scoring, melynek során „megversenyeztetjük” az összes lehetséges opciót
  • 5 konkrét márkanév verzió prezentálása

Mit nem tartalmaz a Márkanév alkotás?

  • Nem tartalmaz végtelen változatú lehetőséget, de biztosíthatlak, hogy abban az 5 darabban meg fogod találni az igazit.
  • Nem tartalmaz szlogen írást, de szívesen segítünk abban is, ha szükségét érzed.

Kapcsolódó referenciák

Motibro.com

Motibro.com

Topwheels.hr, .si, .co

Topwheels.hr, .si, .co
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba