[contact-form-7 404 "Not Found"] Bezárás
em-csomag-03

Marketing együttműködés PROFI csomag

A Marketing együttműködési PROFI csomag mögött, marketing- és reklámügynökségünk egész csapata áll munkára és valósítja meg céljaidat céged sikerének érdekében. Segítségével gyors és megalapozott fejlődést érhetsz el és a jelenlegi lassú növekedés, esetleges stagnálás helyett dominálhatsz piacodon.

1 200 000 Ft +Áfa

Termékleírás

Havi 80 munkaórával, marketingeseink, programozónk és grafikusunk gyakorlati tapasztalatával, plusz a Te szakmai tudásoddal együtt, bármit képesek leszünk megvalósítani.

Hiszünk abban, hogy a cégvezetőkkel, marketingvezetőkkel együttműködve hónapról hónapra emelni tudjuk a vállalkozás forgalmát. Kampányokkal, új marketing eszközökkel és új termékek fejlesztésével. Hiszünk abban is, hogy ez egy soha véget nem érő folyamat, ezért dolgoztuk ki havidíjas marketing együttműködési csomagjainkat.

Mint minden Marketing együttműködési csomagot, a PROFIT is minimum 3 hónapos időtartamra tudjuk elvállalni. Ennél rövidebb idő alatt ugyanis nincs értelme a közös munkának. Az elején elkészítjük marketingtervedet (4-5 oldalas dokumentum), mely alapján látni fogod a haladási és megvalósítási irányt és az igénybe vett marketing eszközöket.

Amennyiben minimum 6 hónapos együttműködést szeretnél, vagyis valóban komolyan gondolod a céljaid megvalósítását, marketingterv helyett, marketingstratégiát (20-30 oldalas elemzés, melynek része a marketingterv is) készítünk cégednek. Ez egy jóval átfogóbb összegzés, melyben lefektetjük céged stabil alapjait és hosszútávú céljaidat.

Mit tartalmaz a PROFI csomag?

 • Minimum 3 hónapos együttműködés esetén egy marketingtervet (4-5 oldalas dokumentum)
 • Minimum 6 hónapos együttműködés esetén pedig egy marketingstratégiát (20-30 oldalas elemzés, mely tartalmazza a marketingtervet is)
 • Havi 80 munkaórát
 • Havi 2 x 2 óra konzultáció

Milyen marketing feladatok férnek bele 80 órába?

Az alábbiakban felsorolt feladatok csupán lehetőségek, a 80 órát a céljaid, az igényeid és a marketingterved/stratégiád alapján fogjuk megtölteni értékes tennivalóval.

 • Facebook posztolás, vagyis napi 1 poszt a céges Facebook oldaladra és hetente boostolási stratégia + Hírlevél írás és menedzsment + Szövegírás a céges blogodra + Hirdetés futtatása, menedzselése és optimalizálása + SEO-PR cikkek írása
  VAGY
 • Több hónapra elosztott Termékfejlesztés

Hogy működik ez a gyakorlatban?

 1. Veled közösen meghatározzuk a havi feladatokat,
 2. Megbecsüljük a feladatok elvégzéséhez szükséges munkaórát,
 3. Attól függően, hogy elfogadod vagy sem, nekikezdünk a megvalósításhoz.

Akkor is a megbecsült időt vonjunk le a havi időkeretedből (jelen esetben 80 órából), ha végül tovább tartott a kivitelezés.

Amennyiben a becsült idő túllépi a keretedet, vagy átcsúsztatjuk a megvalósítás adott hányadát a jövő hónapba, vagy a szükséges plusz munkadíjat külön kiszámlázzuk.

Példa egy megtörtént eset alapján: Prospektust szeretnél készíttetni és az általunk becsült idő összesen 12 órára jön ki. Viszont mi megcsúszunk a feladattal és 40 óra alatt végezzük el a munkát. Mi történik ilyenkor? Semmi. Tartjuk magunkat az előzetes állításunkhoz és 12 órát vonunk le a keretedből. Így vagy kihasználod a fennmaradt 68 órát az adott hónapban, vagy átcsúsztatod a következőre és egy nagyobb projektbe vágunk bele.

Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba