Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
s-marketingterv

Marketing terv

Tudod, hogy mit akarsz, tisztában vagy a céljaiddal, viszont szükséged lenne egy megvalósítási tervre, hogy hogyan érd el? A Marketing tervedben pontosan ezt fogod megtalálni. Lépésről lépésre kísér végig a sikered felé vezető úton.

50 000 Ft +Áfa

Kategória:

Termékleírás

Ismered azt a kifejezést, hogy a cél határidő nélkül csak egy álom marad? Ez bizony nem csak a személyes, hanem az üzleti céljaidra is ugyanúgy igaz.
Amikor már tudod, hogy milyen számokat (bevétel, forgalom növekedés mértéke, hány elégedett vásárló, mennyi nettó év végi nyereség) akarsz elérni, akkor eljött az ideje, hogy kitaláld HOGYAN!

Marketing tervedben felmérjük a jelenlegi helyzetedet, ügyfél körödet, majd megállapítjuk kik a célcsoportod tagjai és milyen egyedi jellemzőid, ajánlatod különböztet meg a konkurenseidtől – vagyis, hogy miért érdemes Téged választaniuk.
Mindezek alapján felsorakoztatjuk ötleteinket, a megvalósításhoz szükséges marketing rendszereket és végül határidőt rendelünk a siker felé vezető lépések mellé.

Mikor válaszd a Marketing terv szolgáltatásunkat?

Képzeld el, hogy megérkezik Hozzád a számítógéped alkatrészekre szedve – viszont nem küldték el az összeszerelési útmutatót. Ott van a kezedben az összes eszköz, amiket összeillesztve már használhatnád is a gépet, viszont fogalmad sincs hogy hogyan. Vajon megkísérled saját magad kitalálni a szerelési módszert, vagy felhívod a szakértőt?

A Marketing Zoli csapatában elvégzett gyors piackutatás alapján mindenki, még a programozónk is, a szakember segítsége mellett döntött. (Oké, lehet, hogy 5 főnek feltenni a kérdést és az eredményt ‘piackutatásként’ jellemezni hivatalos, de a lényeg benne van…) Ha egyetértesz velünk, a Marketing terv szolgáltatás éppen Neked való!

Mit tartalmaz a Marketing terv?

  • 4 – 5 oldalas dokumentum
  • Célok kitűzése
  • Célcsoport körülhatárolása
  • Marketing eszközök felsorolása
  • Megvalósítás ütemterve

Mit nem tartalmaz a Marketing terv?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne, épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem tartalmazza a Marketing tervben leírtak megvalósítását, azonban örömmel részt veszünk abban is, ha igényt tartasz rá külön díjazás mellett.
  • Nem tartalmazza a Marketing stratégiád elkészítését – ami az üzleti sikerességed alapját adja meg, melyben meghatározzuk, mit szeretnél elérni, hogyan jutsz el odáig és milyen eszközöket használj fel ezek érdekében -, örömmel részt veszünk abban is, ha igényt tartasz rá külön díjazás mellett.
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba