“A lángész egy százalék ihlet és 99 százalék verejték.”

- Thomas Edison

Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
Termékfejlesztés

Termékfejlesztés

Nem elég versenyképes a terméked vagy szolgáltatásod? Esetleg újat akarsz fejleszteni, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Segítünk!

 

Egyedi árajánlat!

Elfogyott

Kategória:

Termékleírás

Termékfejlesztési szolgáltatásunkat alapvetően azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik a piaci kínálatnál magasabb ár-érték arányú, vagy új egyedi terméket vagy szolgáltatást akarnak fejleszteni, de nincs elég idejük, kreativitásuk kivitelezni azt.

Termékfejlesztés lehet egy már meglévő termék átdolgozása, teljesen új termék kitalálása, infotermék írása, de akár egy szolgáltatás teljes újragondolása is. Mivel az ilyen feladatok munkaóra igényét előre nem lehet meghatározni, ezért az ajánlatkérés során ügynökségi óradíjunkkal (6000 Ft + Áfa) tudunk kalkulálni.

Kérj árajánlatot a lenti űrlapon!

 

Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba