Filozófiánk

Magination Marketing Ügynökségnél arra törekszünk, hogy vállalkozásodat egy új szintre emeljük. Egy olyan szintre, amire előttünk nem is gondoltál. Minden munkát alaposan megvizsgálunk mielőtt elvállalnánk, pontosan azért, hogy se téged, se minket ne érjen csalódás. Olyan ez, mint a csoportos hegymászás, ahol egymáshoz vagyunk kötve. Ha Te jó alapanyagot szolgáltatsz, akkor mi azt profin fel tudjuk építeni, éppen ezért minden egyes leadott anyagot alaposan átrágunk, azért, hogy a maximumot hozhassuk ki belőle.

A vállalkozásodhoz Te értesz, a marketinghez viszont mi.

Célunk olyan hosszútávú együttműködések kialakítása, amely a szakmai bizalmon alapszik. Meggyőződésünk, hogy szolgáltatásaink minősége, hozzáállásunk és szakmai rálátásunk elősegíti Vállalkozásod sikerességét és üzleti céljainak elérését.

 

Kapcsolat

Írd meg kérdésed és elérhetőségeid, és kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

Térkép

1071 Budapest,
Dembinszky utca 44.

Útvonaltervezés

A csapat

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán

Kreatív igazgató

Az élet egy összetett játék, sosem tudod pontosan mi miért történik, egészen addig, amíg kellő távolságból visszanézve össze nem áll a kép. Amikor viszont összeállt, akkor tudod, kinek mire van szüksége, mert te már átmentél rajta.

Molnár Dávid

Molnár Gergely Dávid

Marketing vezető

Nem hiszek a véletlenekben, tudom, hogy a Magination csapatának tagjaként akarom hozzásegíteni a vállalkozókat cégük sikeresebbé tételéhez.

Kollár Anna

Kollár Anna

Marketing Menedzser

Hiszek a pozitív együtt-gondolkodás erejében és nagy lelkesedéssel dolgozok a projekteden a sikered érdekében.

Polyák Tamás

Polyák Tamás

Webfejlesztő

Valóban hivatásként és nem munkaként tekintek a programozásra, nem véletlen, hogy szabadidőmben is gyakran foglalkozok ezzel.

Berlin Gábor

Berlin Gábor

Grafikus

Bár az ügyfelek a marketingtudatosan felépített webdesignt értékelik a munkámban, a kollégáim elsősorban a kakaós csigámért kedvelnek.

Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba