WordPress honlap csomagok

A hazai honlapok több, mint 70%-a sikertelen. Hogy miért? Azért, mert nem teljesíti a feléje támasztott elvárásokat. Lehet egy honlap esztétikus és jól kezelhető, lehet akár olcsó, akár méregdrága, a lényeg, hogy pénzkidobás volt elkészíttetni, ha valójában nem termel elég bevételt. Éppen ezért mi úgy alakítottuk ki WordPress honlap csomagjainkat, hogy azok elsődlegesen az üzleti cél elérését támogassák.

Minden esetben marketingtudatos honlapot tervezünk, korszerű, reszponzív megjelenéssel, kapcsolatfelvételi űrlappal, hírlevél küldési lehetőséggel és a Google Analytics integrálásával.

A Kezdő és Középhaladó csomagban a kapott honlap szövegeket marketing szempontból auditáljuk. Céges Facebook oldalt is létrehozunk egyedi grafikával, amit szintén összekötünk a weboldallal Facebook like box segítségével, valamint egy Facebook hirdetést is beállítunk, hirdetési szöveggel és reklámgrafikával. A Google Analyticsben pontosan nyomonkövethető a honlap látogatottsági statisztikája. Végül pedig az egész adminisztrációs felület használatát megtanítjuk, hogy ügyfeleink könnyedén el tudják sajátítani a weboldal használatát. A WordPress rendszérének köszönhetően a honlap utólag is akármikor továbbfejleszthető újabb funkciókkal az egyedi igényeknek megfelelően (pl. időpont foglalási rendszer stb)

A Középhaladó csomag keretében a hirdetéshez egyedi landing page-et (érkezési oldalt) készítünk, valamint a csomagba beletartozik egy 4-5 oldalas dokumentum, amely az online marketing stratégia legfontosabb lépéseit tartalmazza.

Belépő

Belépő
Tárhely
Wordpress weboldal programozása
Hírlevél bekötés
Tanácsadás + betanítás
25 munkaóra
60.000 Ft + áfa
Bővebben

Kezdő

Kezdő
Tárhely
Wordpress weboldal programozása
Hírlevél bekötés
Tanácsadás + betanítás
Szövegauditálás
Facebook oldal létrehozása
Facebook profilkép és borítókép készítés
Facebook hirdetés készítés
37 munkaóra
90.000 Ft + áfa
Bővebben

Középhaladó

Középhaladó
Tárhely
Wordpress weboldal programozása
Hírlevél bekötés
Tanácsadás + betanítás
Szövegauditálás
Facebook oldal létrehozása
Facebook profilkép és borítókép készítés
Facebook hirdetés készítés
Online stratégia
Landing Page készítés
50 munkaóra
120.000 Ft + áfa
Bővebben

Miért Wordpress weboldal?

A Wordpress a legelterjedtebb és legjobb online tartalomkezelő rendszer. 75 millió weboldal tulajdonos futtat Wordpress alapú honlapot. Hogy miért?

Mert a Wordpress…
ingyenes, kezelése nem igényel profi számítógépes ismereteket, az admin felülete átlátható, biztonságos, gyors, ráadásul több ezer bővítményt és design sablont lehet hozzá letölteni, amiből rengeteg ingyenes, a korszerű webes szabványoknak megfelel, keresőbarát, magyar nyelvű, ingyenesen frissíthető, reszponzív

Nyitott rendszerének köszönhetően kényelmesen és könnyen fejleszthető hozzá
új design vagy alkalmazás, ezért minden oldala tökéletesen testre szabható.

Kik használnak Wordpress-t?

444
The New York Times
BKK
Harvard Egyetem
CNN
Snoop Dogg
Tom Jones
Katy Perry

...hogy csak néhányat említsünk a számtalan Wordpress weboldalból.

Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba