"A legtöbb eredeti gondolkodó nem szavakkal fejezi ki magát, hanem ötletekkel kísérletezik, melyeket ösztönös megsejtések irányítanak, tudat alatti ábrándok ihletnek."

- David Ogilvy

[contact-form-7 404 "Not Found"] Bezárás
k-infografika

Infografika

Szeretnél átütő sikert elérni egyetlen kép segítségével? Akkor az infografikát neked találták ki: egy ábra, ami egyszerűen bemutatja azt, ami bonyolult. Ugye milyen jól hangzik? Segít megérteni és feldolgozni a honlapodon található információhalmazt a látogatóid számára, hogy leszűrhessék magukban a lényeget és ezáltal könnyebben meghozzák a döntést, hogy nálad vásárolnak-e vagy a konkurenciánál.

250 000 Ft +Áfa -tól

Kategória:

Termékleírás

Az inforgrafikák nem véletlenül lettek kiugróan népszerűek az elmúlt időszakban. Amellett, hogy átlátható, színes és könnyed formátumban meséli el a lényeget az olvasónak, növeli a viralitást is. Hiszen az érdekes és gyorsan fogyasztható tartalmakat mindig nagyobb százalékban osztják meg barátaikkal, ismerőseikkel a közösségi oldalakon.

A modern kinézetet és releváns üzenetet hordozó grafikák az internet kedvencei. Egy olyan egyszerűen kivitelezhető lehetőség, amit szinte már bűn kihagyni. Segítségével feldolgozhatod a legutóbbi statisztikádat, amit egyébként senki sem olvasna el, és ezáltal segítheted a témád, terméked vagy szolgáltatásod iránt érdeklődőt, hogy letegye a voksát melletted.

Hogyan készítünk infografikát?

  • Te összeszeded és leadod számunkra a feldolgozandó anyagot
  • Mi azt megemésztjük és vizuálisan könnyen fogyaszthatóvá varázsoljuk

Az itt feltüntetett árban egy maximum 1000 px magasságú vagy szélességű (amelyik a nagyobb) grafika fér bele. Ha ennél nagyobbat szeretnél, akkor arra egyedi árajánlatot készítünk Neked.

Mi NEM tartozik bele?

  • Nem dolgozunk leadott információk nélkül, mivel az üzletedet és az iparágadat is Te ismered a legjobban
  • Nem keresünk adatokat helyetted, viszont feldolgozzuk a számodra értékesnek vélt és össszegyűjtött adatokat.
  • Nem dolgozunk úgy, ha a beleszólásunk nélkül, teljesen összeállított grafikai tartalmat szeretnéd kidolgoztatni velünk.
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba