"A legtöbb eredeti gondolkodó nem szavakkal fejezi ki magát, hanem ötletekkel kísérletezik, melyeket ösztönös megsejtések irányítanak, tudat alatti ábrándok ihletnek."

- David Ogilvy

Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
Kreatív szövegírás

Szövegírás / Tartalomfejlesztés

Nyugtalanítóan villog az üres Word dokumentumban a kurzorod? Rád osztották a cégen belül a szövegírás feladatát, és sajnos teljesen tisztában vagy vele, hogy ez egy külön szakma, de nem a Te szakmád? Ha most lelkesen bólogatsz és mélyen átérzed a válladra pakolt felelősséget, Szövegírás termékünk éppen Neked való.

30 000 Ft +Áfa

Termékleírás

A szövegben nem csak az információ fontos, hanem a hatás, amit elér vele az író. Nem mindegy, hogy egy elolvasott tartalom eladásra ösztönöz, vagy éppen csak informál, és a végén az olvasó nem érti mit kéne cselekednie, vagy meg se találja, hogyan léphet kapcsolatban velünk.

A különböző felületeken megjelenő tartalmak – úgy, mint honlap, Facebook, blog, brossúrák és plakátok szövegei – azok, amiken keresztül a cég prezentálja önmagát, az értékeket, amiket képvisel. Többek között ezek alapján dönti el egy vásárló, hogy nálad költi el a pénzét, vagy a konkurenciához viszi. Éppen ezért nem ajánlott a véletlenre bízni, hogy valóban eléred-e célodat szövegeid segítségével, akár egy honlapról vagy brossúráról van szó.

Ha biztosra szeretnél menni és profik kezébe adnád az “érdeklődők kézen fogását” egészen addig a pontig, hogy megnyomja a vásárlás gombot, akkor először Te nyomd meg a “Kosárba rakom” gombot, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot.

Mit tartalmaz a Szövegírás / Tartalomfejlesztés termék?

  • Célok meghatározása
  • 5000 karakterig a meghatározott aloldalak, vagy szövegek (pl. blogbejegyzés, Facebook poszt, hírlevél, szórólap, stb.) megírása

Természetesen, ha szorosabb együttműködésre gondoltál – úgy, mint például az egész honlapod szövegének, vagy hírlevél sorozatodnak a megírása – akkor lépj velünk a kapcsolatba, hiszen több cikk megrendelése esetén kedvezményesebb árajánlatot kapsz tőlünk.

Mit nem tartalmaz a Szövegírás / Tartalomfejlesztés termék?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne, épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem tartalmazza a jelenlegi szövegek átnézését és javítását, viszont a megbeszélt anyagok megírását igen.
  • Nem tartalmazza a honlap főbb információs elemeinek elhelyezését.
  • Nem tartalmazza a látogató csatorna felállítását.
  • Nem tartalmaz közös brainstormingot, de az adott anyag céljainak meghatározásában segítünk.
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba