[contact-form-7 404 "Not Found"] Bezárás
kreativ-kreativ-brainstorming

Kreatív Brainstorming

A Kreatív brainstorming ügyfeleink kedvenc szolgáltatása. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik vállalkozásukban megakadtak, és új lendületre, új ötletekre, egyszóval vérfrissítésre van szükségük.

70 000 Ft +Áfa

Kategória: Címke:

Termékleírás

A Kreatív brainstorming során együtt gondolkodunk Veled arról, hogyan lehet az üzletedet a csúcsra vinni. Két órán keresztül csak a Te projektedről lesz szó, különféle stratégiákkal, kreatív ötletekkel és koncepciókkal árasztunk majd el, csak győzd követni 🙂 A Kreatív brainstorming olyan, mint egy coaching, csak ez itt nem Rólad, hanem a vállalkozásod boldogulásáról szól.

Mit tartalmaz a Kreatív brainstorming?

A brainstormingon készült jegyzetet elküldjük neked emailen
Kiemeljük, mik a legátütőbb és legéletképesebb ötletek
Javaslatot teszünk kampány koncepcióra is

Mit nem tartalmaz a Kreatív brainstorming?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne, épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem fogunk márkanevet, vagy szlogent alkotni két óra alatt
  • Nem tudunk minden kérdésre azonnal választ adni

 

Amennyiben a Kreatív brainstorming végén 150.000 Ft + Áfa vagy nagyobb értékben rendelsz tőlünk szolgáltatást, akkor a Kreatív brainstorming árát beleszámítjuk a Megrendelés első részletébe.

 

Várunk csapatunkkal irodánkban, kattints, és foglalj időpontot!

Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba