Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
Márkaépítő PROFI honlap csomag

Márkaépítő PROFI csomag

Belépés helyett berobbani szeretnél a piacra új termékeddel, szolgáltatásoddal? Végre szeretnél piacvezetővé válni saját iparágadban? Ha valóban dominálni akarod a piacodat és komolyan gondolod üzleti céljaidat, akkor a Márkaépítő PROFI csomagot Neked állítottuk össze.

 

1 960 000 Ft +Áfa

Részletfizetési lehetőség: 7 x 280 000 Ft + ÁFA

Kategóriák: ,

Termékleírás

A Márkaépítő ALAP csomaggal elindul az online értékesítés folyamata, melynek középpontjában egy szuper termék áll. A HALADÓ csomagot választók gyors haladást és átgondolt döntésekre felépülő fejlődést tapasztalhatnak. Ha viszont valóban nagyban gondolkodsz és hajlandó vagy elkötelezni magad az elkövetkező 6 hónapra, hogy a jövőben Te dominálhass a piacon és kilométerekkel elhagyd konkurenseidet, akkor Neked a Márkaépítő PROFI csomag való.

A Márkaépítő PROFI csomagban az ALAP csomaghoz képest háromszor annyi munkaórát fordítunk a kreatív folyamatokra. Háromszor annyi időt és energiát fektetünk a márka online megjelenésére, továbbá a marketing- és márkastratégia kidolgozására. 3 hónap alatt elkészül egy marketingtudatos weboldal, egy reklámfilm és egy termékvideó, mely növeli az értékesítés konverzióját. Az átgondolt és jövőre fókuszáló tervezést követően indítjuk el az online kampányt, majd 3 hónapon keresztül üzemeltetjük és optimalizáljuk, hogy a lehető legjobb eredményt érje el.

Ha hajlandó vagy 6 hónapot áldozni a márkaépítésed folyamatára, a végén nem csupán a terméked, szolgáltatásod lesz szuper, de márkastratégiádnak köszönhetően stabil alapokra épül vállalkozásod is.

A Márkaépítő PROFI csomag megrendelése 6 hónapos együttműködést jelent, melynek első 3 hónapja a márka stratégiájának és online megjelenésének felépítését, valamint egy profi termékvideó és reklámfilm elkészítését jelenti, a 4., 5., és 6. hónap pedig az online kampány üzemeltetését tartalmazza. A kampányt folyamatosan figyelemmel kísérjük és napi szinten optimalizáljuk mind a hirdetési szövegeket és grafikákat illetően, mind pedig a célcsoport finomhangolását tekintve.

Képzeld el, hogy 6 egész hónapon keresztül együtt dolgozhatsz “saját” marketing csapatoddal, akik céged “külső agyaként” megoldják márka- és marketingépítő problémáidat. Amellett, hogy vérbeli profik és lelkesek, elszántan fognak dolgozni a Te üzleti sikereden!

Márkaépítő PROFI csomag

marketingzoli-csomag-profi
Időtartam: 6 hónap
(3 hónap felépítés + 3 hónap üzemeltetés)

Mit tartalmaz a csomag?

 • márkanév és szlogen alkotás (5 – 5 verzió)
 • márka- és marketingstratégia (kb. 20 oldalas dokumentum)
 • logó (3 verzió, 2 módosítási kör)
 • webdesign + mobil design
 • termékvideó elkészítése (1-1,5 perces)
 • reklámfilm elkészítése (30 mp-es)
 • honlap szövegeinek megírása (25.000 karakterig)
 • weboldal programozása
 • online kampány (promóció / nyereményjáték + landing page kidolgozása)
 • hírlevél írás (7-8 db) + kiküldés
 • Facebook oldal létrehozása / átalakítása
 • Facebook, YouTube, Google AdWords és banner hirdetések létrehozása és üzemeltetése (3 hónap)
 • hirdetési kampányok napi szintű figyelése és optimalizálása
 • heti jelentés küldése
 • havi 1 x 3 óra konzultáció

 

Kapcsolódó referenciák

Topwheels.hr, .si, .co

Topwheels.hr, .si, .co
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba