"A legtöbb eredeti gondolkodó nem szavakkal fejezi ki magát, hanem ötletekkel kísérletezik, melyeket ösztönös megsejtések irányítanak, tudat alatti ábrándok ihletnek."

- David Ogilvy

Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
kreativ-termekvideo

Termék videó

Ha a leghatékonyabb módját keresed annak, hogyan tud céged nagyobbra nőni és többet értékesíteni rövidebb idő alatt, akkor a Termék videókat semmiképpen sem érdemes kihagyni a repertoárodból.

180 000 Ft +Áfa

Kategória: Címke:

Termékleírás

Az emberek és így a potenciális vásárlóid, éhesek az információra, amihez minél gyorsabban akarnak hozzájutni. Ezzel a ténnyel tisztában vagy, hiszen valószínűleg magadon is számtalanszor tapasztaltad már. Minél rövidebb idő alatt, minél relevánsabb információk által akarod meghozni a döntésedet. Pontosan így érez az ügyfeled is. Szívesebben szán 2-3 percet egy videó megnézésére, mint 15-20 percet a szövegek átolvasására. Tudni akarja Neki való-e a terméked, megoldja-e a problémáját és tud-e azonosulni a márkáddal vagy sem. A termék videó pedig pont erre nyújt hatékony megoldást!

Ha a számok embere vagy, készültünk 1-2 statisztikai adattal, amik szintén a videók előnyeit támasztják alá:

 • A vásárlók 52%-a vallja azt, hogy magabiztosabban dönt a termék megvásárlása mellett, ha látott róla videót is.
 • Egy termékvideó megtekintésére az érdeklődők legalább 2 percet szánnak.
 • A mobilról netezők 3-szor akkora hajlandóságot mutatnak a termékvideók megnézésére, mint a laptopot használók.
 • A gyártók 76%-a tervezi bevezetni a termékeket bemutató videókat saját weboldalán!

Mit tartalmaz a Termék videó?

 • Kreatív brainstorming Veled közösen, melynek során kitaláljuk a videó koncepcióját, hogy pontosan mutathassuk be a termédet
 • Grafikai munka, felvétel, vágás, gyártás
 • Szinkronszínész kiválasztása
 • Alámondás megírása
 • 2-3 perces animációs termék videó (a videó hosszát Te határozod meg)

Mit nem tartalmaz a Termék videó?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne, épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

 • Az ár percenként értendő, vagyis egy 2 perces videó összesen 360.000 Ft + Áfa.
 • Az ár nem tartalmazza a szinkronszínész költségeit.

Kapcsolódó referenciák

Topwheels.hr, .si, .co

Topwheels.hr, .si, .co
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba