"A legtöbb eredeti gondolkodó nem szavakkal fejezi ki magát, hanem ötletekkel kísérletezik, melyeket ösztönös megsejtések irányítanak, tudat alatti ábrándok ihletnek."

- David Ogilvy

Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
k-reklamvideo

Reklám videó

Potenciális vásárlódat túlterheli az interneten fellelhető rengeteg információ. Ahhoz, hogy segíteni tudd döntése meghozatalában, a jelenleg egyik leghatékonyabb megoldást a Reklám videók kínálják. Rövid idő alatt, az érdekes és lényeges információt összefoglaló technika, mely megkönnyíti elköteleződését márkád iránt.

500 000 Ft +Áfa

Kategória:

Termékleírás

Az ügyfeled érzelmi alapokon hozza meg döntését. Segíteni akarod abban, hogy azonnal elkötelezze magát melletted, vagy rábízod, hogy lesz-e ideje és kedve 15-20 percet tölteni a honlapod olvasgatásával, majd feliratkozni a hírleveledre, kedvelni a Facebook oldalad és, ha nem akad jobb ajánlat az útjába, akkor talán 1-6 hónapon belül elköteleződik melletted.

Ha van időd – és pénzed – kivárni a konverziót és hajlandó vagy rábízni magad a véletlenre, akkor mi biztosan nem állunk az utadba. Ellenben, ha természetesen, mégis gyorsan létrejövő szimpátiát szeretnél kiváltani az érdeklődőből, akkor forgassuk le a Reklám videódat!

Ne szalaszd el a videót, mint hatékony, marketingedet támogató és forgalmadat növelő technológiát! Ha a számok embere vagy, készültünk 1-2 statisztikai adattal, amik szintén a videók előnyeit támasztják alá:

  • A vásárlók 52%-a vallja azt, hogy magabiztosabban dönt a termék megvásárlása mellett, ha látott róla videót is.
  • Egy termékvideó megtekintésére az érdeklődők legalább 2 percet szánnak.
  • A mobilról netezők 3-szor akkora hajlandóságot mutatnak a termékvideók megnézésére, mint a laptopot használók.
  • A gyártók 76%-a tervezi bevezetni a termékeket bemutató videókat saját weboldalán!

Mit tartalmaz a Reklám videó?

  • Kreatív brainstorming Veled közösen, melynek során kitaláljuk a videó koncepcióját, hogy tökéletesen illeszkedjen a márkád imázsához.
  • Forgatókönyv írása a videóhoz
  • Felvétel, vágás, gyártás, grafikai munka
  • Helyszín és színész(ek) kiválasztása és instruálása
  • Végeredmény: 0,5 perces reklám videó

Mit nem tartalmaz a Reklám videó?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne, épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • A Reklám videó feltüntetett ára nem tartalmazza a színészek, a helyszín bérlés, illetve az utazás költségét.

Kapcsolódó referenciák

Topwheels.hr, .si, .co

Topwheels.hr, .si, .co
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba