"A legtöbb eredeti gondolkodó nem szavakkal fejezi ki magát, hanem ötletekkel kísérletezik, melyeket ösztönös megsejtések irányítanak, tudat alatti ábrándok ihletnek."

- David Ogilvy

Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
k-design

Webdesign

Egy szép honlap nagyszerű dolog. Jól esik a szemnek csupán nézni is. Igaz, de mit érsz vele, ha nem ad el? Ha nem tudják az érdeklődők, hogy hova kattintsanak, merre menjenek tovább és hogy hol lehet vásárolni? Ha ránk hallgatsz, akkor nem egy szép, de értéktelen, hanem egy modern ÉS marketingtudatos webdesign mellett döntesz.

150 000 Ft +Áfa

Kategória: Címke:

Termékleírás

Ismered azt az érzést, amikor egy olyan honlapon jársz, ami elnyerte a tetszésedet. Szimpatikus a cég tulajdonosa, a blogbejegyzések informatívak és érdekesek, és a terméket vagy szolgáltatást már most azonnal meg akarod venni. Viszont! Sehol nem találod a kapcsolat menüpontot, az árajánlat kérés igénylő oldalát vagy a kosárba teszem gombot. Így hát csalódottan és felbosszantva kénytelen vagy tovább menni a konkurens hasonló, bár közel sem ennyire szimpatikus honlapjára, ahol végül elköltöd a pénzed.

Ha tudnád, hogy hány honlap látogatót veszítenek el a cégek a weboldaluk hiányosságai miatt! Nem szeretnénk, hogy Te is így járj! Éppen ezért Webdesign szolgáltatásunk részeként egy marketingtudatos, a látogatót segítő webtervet készítünk Neked. Ez adja az alapot a reszponzív, a célcsoportod igényeinek megfelelő webdesign elkészítéséhez.

Tudod, a “külső megfog, a belső megtart”. Vagyis a jó termékhez jó csomagolás is kell, és egyik sem fontosabb a másiknál!

Mit tartalmaz a Webdesign?

  • Marketingtudatosan felépített webterv, ami a webdesign alapját adja
  • Reszponzív webdesign, vagyis az általunk készített honlap grafika mobilon és táblagépen is kompatibilis lesz
  • 1 főoldal és 2 aloldal designja
  • 2 látványterv a főoldalhoz és további 2 módosítási kör
  • Az oldalak .psd fájljait

Mit nem tartalmaz a Webdesign?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne, épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem tartalmazza a programozás költségét, viszont igény esetén arra is tudunk árajánlatot készíteni számodra.
  • Nem tartalmazza a honlap szövegeinek megírását, viszont igény esetén arra is tudunk árajánlatot készíteni számodra.
  • Nem tartalmazza a honlaptervezést, viszont a marketingtudatos webtervet igen.
  • Nem tartalmazza a logó elkészítését, azonban a Marketing Shopban megtalálod külön szolgáltatásként.
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba