[contact-form-7 404 "Not Found"] Bezárás
Márkaépítő ALAP honlap csomag

Márkaépítő ALAP csomag

Tudsz nagyban gondolkozni és jövőre fókuszálva tervezni? Nemcsak egy szép weboldalra vágysz, hanem olyan honlapot akarsz, ami megfogja a célcsoportodat és eladja számára a termékedet, szolgáltatásodat? A Márkaépítő ALAP csomag részeként kezedbe adjuk céged kreatív és teljeskörű marketing stratégiáját, mely biztos támpontot ad céged további fejlődéséhez. Készen állsz előrelépni az online üzletszerzés világába?

800 000 Ft +Áfa

Részletfizetési lehetőség: 4 x 200 000 Ft + ÁFA

Kategóriák: ,

Termékleírás

A Márkaépítő ALAP csomagot akkor ajánljuk Neked, ha már tisztában vagy vele, hogy egy jó termék önmagában nem elég. Hiszen ahhoz, hogy eljusson a célcsoportodhoz szükséged van a márkád teljeskörű kiépítésére.

A Te sikered a mi sikerünk is (lehet, hogy elcsépelt mondat, de valóban komolyan gondoljuk!), így az ALAP csomag részeként először is Veled közösen összeállítjuk a marketingtervedet, ami tartalmazza a márkád felépítéséhez szükséges célokat, valamint a célok eléréséhez szükséges stratégiát. Ezt követően kreatív brainstormingok során megalkotjuk a lehetséges márkaneveket, és a hozzájuk tartozó szlogent, valamint kidolgozzuk a kampánytervet.

Amint megszületett a számodra tökéletes márkanév, belevágunk a grafikai kidolgozásába és egy lendülettel elkészítjük a márka arculatát is, mely tartalmazza a logót, névjegykártyát, webdesignt, mobil designt, Facebook profilképet és a Facebook borítóképet egyaránt. Az általad átküldött honlap szövegeket átnézzük, és ahol szükséges, feljavítjuk, hogy marketing szempontok alapján hatékonyak legyenek.

Az így megtervezett marketingtudatos weboldalt programozóink lefejlesztik, és már indítjuk is az alaposan megtervezett online értékesítési folyamatod, melynek minden lépése egy célt szolgál – a célcsoportod érdeklődő tagjait vásárlóvá és a terméked, szolgáltatásod rajongójává változtatni. Először is aktivizáljuk az online kampányod (nyereményjáték, promóció, stb.) a Facebook és a Google AdWords hirdetési rendszereiben, melynek során elkezdjük felépíteni céged egyik legértékesebb alapkövét, az adatbázisod. Az új feliratkozók postaládájába rendszeresen érdekes és informatív hírleveleket küldünk, ezzel növelve a terméked, szolgáltatásod iránti vágyat és a konverziót.

Képzeld el, hogy 3 hónapon keresztül együtt dolgozhatsz “saját” marketing csapatoddal, akik nemcsak, hogy profik, de lelkesek is! Az első 2 hónapban sor kerül a márkád stratégiájának és online megjelenésének kidolgozására, míg a 3. hónapban az online kampány üzemeltetése kerül főszerepbe. A kampányt napi szinten optimalizáljuk a siker érdekében, mind a hirdetési szövegeket és grafikákat, mind pedig a célcsoport finomhangolását illetően.

 

Márkaépítő ALAP csomag

marketingzoli-csomag-alap
Időtartam: 3 hónap
(2 hónap felépítés + 1 hónap üzemeltetés)

Mit tartalmaz a csomag?

 • márkanév és szlogen alkotás (3 – 3 verzió)
 • marketingterv (2 – 5 oldalas dokumentum)
 • logó (3 verzió, 2 módosítási kör)
 • webdesign + mobil design
 • honlap szövegeinek auditálása (25.000 karakterig)
 • weboldal programozása
 • online kampány (promóció / nyereményjáték + landing page kidolgozása)
 • hírlevél írás (3-4 db) + kiküldés
 • Facebook oldal létrehozása / átalakítása
 • Facebook, Google AdWords és banner hirdetések létrehozása és üzemeltetése (1 hónap)
 • hirdetési kampányok napi szintű figyelése és optimalizálása
 • heti jelentés küldése
 • havi 1 x 1,5 óra konzultáció

 

Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba