Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
em-csomag-02

Marketing együttműködés HALADÓ csomag

Nagy terveid és céljaid vannak, viszont sosincs időd a megvalósításra? A Marketing együttműködés HALADÓ csomag árával nem egyetlen, teljes munkaidős marketing menedzsert kapsz, hanem egy reklám- és marketingügynökség profi szakemberekből álló csapatát havi 40 órában, akikkel együttműködve az összes marketingterved megvalósulhat – legyen szó akár termékfejlesztésről, kreatív kampányokról vagy aktív blog- és Facebook kommunikációról.

320 000 Ft +Áfa

Termékleírás

Az ALAP csomaghoz hasonlítva dupla annyi időt szánunk a projektjeid megvalósítására, ami azt jelenti, hogy dupla olyan gyorsan is tudunk haladni. Az idő pedig valóban egyenlő a pénzzel, mi vállalkozók ezzel tökéletesen tisztában vagyunk.

Hiszünk abban, hogy a cégvezetőkkel vagy marketingvezetőkkel együttműködve hónapról hónapra emelni tudjuk a vállalkozás forgalmát. Kampányokkal, új marketing eszközökkel és új termékek fejlesztésével. Hiszünk abban is, hogy ez egy soha véget nem érő folyamat, ezért dolgoztuk ki havidíjas marketing együttműködési csomagjainkat.

Mint minden Marketing együttműködési csomagot, a HALADÓT is minimum 3 hónapos időtartamra tudjuk elvállalni. Ennél rövidebb idő alatt ugyanis nincs értelme a közös munkának. Az elején elkészítjük marketingtervedet (4-5 oldalas dokumentum), mely alapján látni fogod a haladási és megvalósítási irányt és az igénybe vett marketing eszközöket.

Amennyiben minimum 6 hónapos együttműködést szeretnél, vagyis valóban komolyan gondolod a céljaid megvalósítását, marketingterv helyett, marketingstratégiát (20-30 oldalas elemzés, melynek része a marketingterv is) készítünk cégednek. Ez egy jóval átfogóbb összegzés, melyben lefektetjük céged stabil alapjait és hosszútávú céljaidat.

Mit tartalmaz a HALADÓ csomag?

 • Minimum 3 hónapos együttműködés esetén egy marketingtervet (4-5 oldalas dokumentum)
 • Minimum 6 hónapos együttműködés esetén pedig egy marketingstratégiát (20-30 oldalas elemzés, mely tartalmazza a marketingtervet is)
 • Havi 40 munkaóra
 • Havi 1 x 2 óra konzultáció

Milyen marketing feladatok férnek bele például 40 órába?

Az alábbiakban felsorolt feladatok csupán lehetőségek, a 40 órát a céljaid, az igényeid és a marketingterved/stratégiád alapján fogjuk megtölteni értékes tennivalóval.

 • Facebook posztolás, vagyis napi 1 poszt a céges Facebook oldaladra és hetente boostolási stratégia + Hírlevél írás és menedzsment + Szövegírás a céges blogodra
  VAGY
 • Hirdetés futtatása, menedzselése és optimalizálása + Hírlevél írás és menedzsment + Szövegírás a céges blogodra + SEO-PR cikkek írása
  VAGY
 • Több hónapra elosztott Termékfejlesztés

Hogy működik ez a gyakorlatban?

 1. Veled közösen meghatározzuk a havi feladatokat,
 2. Megbecsüljük a feladatok elvégzéséhez szükséges munkaórát,
 3. Attól függően, hogy elfogadod vagy sem, nekikezdünk a megvalósításhoz.

Akkor is a megbecsült időt vonjunk le a havi időkeretedből (jelen esetben 40 órából), ha végül tovább tartott a kivitelezés.

Amennyiben a becsült idő túllépi a keretedet, vagy átcsúsztatjuk a megvalósítás adott hányadát a jövő hónapba, vagy a szükséges plusz munkadíjat külön kiszámlázzuk.

Példa egy megtörtént eset alapján: Prospektust szeretnél készíttetni és az általunk becsült idő összesen 12 órára jön ki. Viszont mi megcsúszunk a feladattal és 25 óra alatt végezzük el a munkát. Mi történik ilyenkor? Semmi. Tartjuk magunkat az előzetes állításunkhoz és 12 órát vonunk le a keretedből. Így vagy kihasználod a fennmaradt 28 órát az adott hónapban, vagy átcsúsztatod a következőre és egy nagyobb projektbe vágunk bele.

Kapcsolódó referenciák

Motibro.com

Motibro.com

Topwheels.hr, .si, .co

Topwheels.hr, .si, .co
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba