Ingyenes próbahirdetés

Mi is pontosan tudjuk, mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki online hirdetésbe fogjon, és ha még el is döntötte, hogy belekezd, még mindig ott van az a kérdés, hogy melyik cégnek szavazzon bizalmat. Éppen ezért, mi lehetőséget biztosítunk arra, hogy leteszteld kreativitásunkat: elkészítünk Neked egy Facebook hirdetést, és ha elnyeri tetszésed, csak akkor lépünk tovább a megállapodásra.

Kérünk – a korrektség kedvéért – csak akkor élj az ingyenes próbahirdetés lehetőségével, ha garantálni tudod, hogy rendelkezel a havi munkadíjunk (50.000 Ft + Áfa + a hirdetési költség 10%-a) felett a minimális hirdetési költséggel is (havi 60.000 Ft).


Kijelentem, hogy rendelkezem a hirdetés működéséhez havonta szükséges összeggel.

Bezárás
Szöveg auditálás

Szöveg auditálás

Szükséged van egy szakértői véleményre a már megírt szövegeiddel kapcsolatosan? Szeretnéd, ha nem csak értelmetlen karakterekkel lenne tele a honlapod, hanem inkább a forgalom növekedését elősegítő tartalommal? A Szöveg auditálást Neked ajánljuk, ha nem szeretnéd a véletlenre bízni.

50 000 Ft +Áfa

Kategória: Címke:

Termékleírás

Valljuk be, Te nem szövegíró vagy, hanem vállalkozó vagy marketing vezető. Értesz a szakmádhoz, ismered a célközönséged és szereted a kezedben tartani az irányítást. Bár megírtad weblapod szövegét, esetleg rábíztad egy alkalmazottadra, mégis jó lenne egy külső, szakértői szem, aki átnézi, hogy valóban elérd vele a célodat és ne csak a tennivalók listáján pipálhasd ki: “kész a honlapom”.

Annak érdekében, hogy a weboldaladra látogató számára érdekes és informatív, számodra, vállalkozó számára pedig forgalom növelő tartalom legyen a végeredmény, csapatunk átolvassa honlapod szövegét és, ha szükséges, mondatról mondatra javítjuk, tökéletesítjük. Így valóban nyugodt szívvel húzhatod ki a feladataid közül a honlap szövegének megírását, hiszen szakértők hagyták jóvá.

Mit tartalmaz a Szöveg auditálás?

  • A weboldal szövegeinek átnézését, véleményezését (25.000 karakterig, vagyis 5-6 aloldalig)
  • A már meglévő anyagok feljavítását, marketing szempontból hatékonnyá tételét
  • Javaslatokat, melyek szem előtt tartásával a jövőben megjelenő cikkek, blogbejegyzések, hírlevelek szövegezése segíti a konverzió növekedését

Mit NEM tartalmaz a Szöveg auditálás termék?

Nincs annál rosszabb, mint mikor a kommunikáció félresiklása miatt csalódunk a másikban, miközben mindez megelőzhető lenne. Épp ezért a félreértések elkerülése végett jobb, ha tisztázzuk, hogy az alábbiak kérhetőek, de azoknak külön díjazásuk van (fix ára, vagy óradíja).

  • Nem írunk új szövegeket a weboldaladra, de véleményezzük azokat.
  • Nem írjuk át teljesen a meglévő anyagokat a honlapodon, de javítjuk azokat.

Kapcsolódó referenciák

Motibro.com

Motibro.com

Lintimage.hu

Lintimage.hu

Metodic.hu

Metodic.hu
Kérdésed van?
Lépj velünk kapcsolatba